Blog

Bekijk hier onze blog.

Ontdek hier onze laatste nieuwsberichten. Deze nieuwsberichten gaan vaak over nieuwe artikels, interessante weetjes of belangrijke informatie (zoals het laatste nieuws over COVID-19).

02 December

Online cadeaubon kopen

  • 02, December, 2020

Online cadeaubon kopen.

Dankzij de steun van Esthios, mijn online agenda- en kassasysteem, krijgen wij de optie om de online verkoop van cadeaubonnen te promoten.

Zo kunnen jullie op een veilige manier en zonder je te moeten verplaatsen online een cadeaubon kopen EN betalen. Met een simpele muisklik en print heb je een persoonlijke bon die geldig is @zense-beautylounge.  Bij het inruilen krijgen jullie steeds de beste zorgen van zodra het weer toegelaten wordt in veilige omstandigheden. Uiteraard blijf ik nog steeds beschikbaar voor de cadeaubonnen te komen ophalen op afspraak in instituut en ...

Lees meer
26 November

Fair Friday-Black Friday: 27/11/20 tot 29/11/20

  • 26, November, 2020

ZELFLIEFDE! 

Zoals jullie reeds weten is het vanaf morgen Black Friday. Vorig jarig luidde dit bij me als 'Fair Friday' en dit jaar wil ik het ook zo noemen, al is de setting net iets anders! Toen ging er een deel naar Gelukspunt (Facebook) te Ternat. Zij houden zich vooral bezig met het zoeken naar kleine gelukskes in het dagelijkse leven. Zoals genieten van een mooie wandeling, leren welke hobby's of activiteiten je gelukkig maken....... 

Graag wil ik jullie in deze tijden ook motiveren om te genieten van de kleine dingen en elke dag een lichtpuntje te zien.  In alles schuilt iets moois en h...

Lees meer

COVID-19 update

  • 31, October, 2020

Nog steeds worden de Corona maatregelen nauwkeurig opgevolgd @Zense Beautylounge!

Hygiëne was voor mij altijd een must, dus voor deze koudere dagen voorzie ik Corona-proof procedure en materialen in al mijn verzorgingen.

Tijdens de lockdown, schreef ik me in voor de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2021’ om mijn authentiek aanbod te verfijnen.

Jullie hartverwarmende reacties op de nominatie zijn voor mij alvast een beloning en prijs!

Bedankt voor het vertrouwen. Hopelijk tot heel binnenkort.

Lees meer

Enkel op afspraak

  • 31, October, 2020

Om de nodige tijd te kunnen uittrekken voor de verzorgingen, werk ik enkel op afspraak (via online agenda, mail of telefoon).

Door COVID-19 is het ophalen van producten ook enkel mogelijk na afspraak! Contacteer mij.

Reserveer nu je afspraak

Lees meer