Nieuwsbericht: verhuis 30/09/2023 naar Erpe-Mere

Eind september 2023 naar Erpe-Mere (Dokkestraat 12, 9420 Erpe-Mere).

Ik ga daar mijn zielsmissie verder zetten met heel mijn hart en ziel, zoals ik dit de afgelopen 10 jaar gedaan heb ūüíõ!

Met de grootste dankbaarheid blik ik terug op de afgelopen maanden en jaren, die me veel inspiratie en kracht gegeven hebben. 

Het zaadje die ik ooit plantte met een droom om mensen te verzorgen, is ontkiemd met stevige wortels als basis.  Net zoals de natuur seizoenen heeft en veranderlijk is, zo gaat dit in een mensenleven. 

Daarom heb ik beslist om met Zense Beautylounge en leven een nieuwe start te maken en¬†verhuis ik eind september 2023¬†naar Erpe-Mere (Dokkestraat 12, 9420 Erpe-Mere). Ik ga daar mijn zielsmissie verder zetten met heel mijn hart en ziel, zoals ik dit de afgelopen 10 jaar gedaan heb ūüíõ!

Dit is geen evidente keuze geweest en draag al mijn klanten uit Ternat en omstreken in mijn hartje, want van daaruit komt mijn passie voor het vak en mijn medemens. 

"i carry your heart with me(i carry it in my heart) i am never without it" E.E. Cummings

Als je nog een cadeaubon hebt kan je die nog in Ternat komen inruilen of contacteer me om samen te bekijken welke optie er voor jou het beste past. Om een afspraak te maken zal dit voorlopig enkel nog via telefoon of mail kunnen, daar de online agenda even offline gehaald zal worden: vanaf 31/05/2023.  Dit is om iedereen de mogelijkheid te geven om nog een afspraak te boeken.

Zense Beautylounge is een cocoon waar de mens centraal staat. 

Geborgen en gedragen door authentieke kracht om alles in balans te brengen.

Een dagelijkse uitdaging in een hectisch bestaan, en is een heerlijke missie om dit te bieden aan mijn medemensen, met mijn kennis en gevoel voor innerlijke schoonheid!

Ik hoop dat je me blijft volgen en zal nog uodates geven hoe ik het in de toekomst zie om online contact te houden. 

Dankjewel voor het vertrouwen in mijn instituut!

Fijne zomer.

Gesloten wegens vakantie:

  • natuurbreak: van 26/06/2023 tot 8/06/2023
  • zomervakantie van 29/07/2023 tot 12/08/2023.

Lieve groetjes,

Marie-Claire