Over Zense

Neem tijd voor jezelf!

Marie-Claire Verdon, Skin- en beautycoach met 17 jaar ervaring als zaakvoerster van ZenSe Beautylounge schoonheidssalon te Erpe-Mere.

Missie

Mijn missie is om je de beste verzorging te geven die het beste bij jou past! Individualiteit en persoonlijke aanpak zijn dan ook mijn manier van aanpakken. Iedereen is anders, maar we hebben allemaal één lichaam en één huid, die ons belangrijkste orgaan is. Daarom is het ook belangrijk om deze te kennen, te koesteren en te verzorgen.

Uitgebreid assortiment

Naast mijn uitgebreid assortiment, leer ik je graag stapsgewijs hoe je dit kan bereiken. Daarom heb ik vanaf nu ook skin coaching trajecten die we samen kunnen inplannen (vraag naar meer info: info@zense-beautylounge.be)

Babor

Huidverbetering

De verzorgingen gebeuren voornamelijk met Babor die een uitgebreid gamma heeft waardoor ik kan werken op huidverbetering. Samen met nieuwe technieken zoals Micro Needling, microdermabrasie, en de Mesopeels(fruitszuurpeels) van Mesoesthetic).

Maar ook de Chinese en holystische benadering zijn toegepast in mijn verzorgingen. Lymfestimulatie, drukpunten gelaatsmassage en ontspanningstechnieken helpen de huid om zichzelf te herstellen.

Cosy & Clean

Sinds 2023 is ZenSe Beautylounge verhuisd naar de Dokkestraat 12 te Erpe-Mere, het pand is vooral cosy en clean tegelijk.

‘Jouw me-time moment’ bij Zense Beautylounge’: is de kwaliteit van mijn aanraking tijdens de hele verzorging, met resultaat op lange termijn in een rustige omgeving.

De zoektocht naar jezelf en de weerspiegeling van je innerlijke kracht.

Promo Banner

Gallerij

Benieuwd naar de sfeer of de producten waarmee ik werk? Hieronder kan u alvast enkele foto's bekijken.