De voordelen van je haren te waxen. - Zense Beautylounge
15942
post-template-default,single,single-post,postid-15942,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

De voordelen van je haren te waxen.

Bijna iedereen weet dat scheren niet ok is voor de groei van de haren, maar toch……

Het is volgens velen een tijdrovende verzorging om een afspraak te maken om ontharing van een lichaamsdeel/delen in te plannen. Toch is het veel tijdrovender om na 2 dagen alweer het scheermesje te nemen en opnieuw te scheren. Waarom?

Het gebruik van een scheermesje is dan snel, het maakt de haren op lange termijn hard en stoppelig. Deze manier gaat de haren aan de oppervlakte weghalen door het mes op de huid maar niet onderhuids, waardoor het haar er terug veel sneller doorkomt.
Het waxen/ontharen gaat de haren met de haarwortel en haar verwijderen en hierdoor een drietal weken wegblijven. Ze worden op lange termijn zachter en minder donker. De haren gaan minder kans hebben om in te groeien omdat de haarwortel minder groot wordt.

Er zijn inderdaad veel argumenten om de overstap te doen, maar Rome is ook niet op een dag gemaakt. Waxen heeft zoveel voordelen en als je om de 4 weken je afspraak maakt bouw je een routine op. Het is niet volledig pijnloos, maar met de juiste technieken is het snel en aangenaam. Ondertussen bekijk je het als een me-time moment waar je zorg draagt voor jezelf en je lichaam.

Om te starten is het aangeraden om de haartjes een tweetal weken na je laatste scheerbeurt te laten doorgroeien! Ik weet het, niet evident maar een lange rok of kleed is fashionable en niemand zal tegen je benen of okels plakken, alleen indien jij dit wil :-).

Dus aarzel niet om deze verandering voor jezelf aan te gaan, en ontdek na 1 jaar wat het betekent voor je haargroei. Zachtere en minder donkere haren!  Elke stap voor huid en lichaam is de moeite, want het is het meest kostbaarste wat we bezitten. Ik leg je graag uit tijdens de epilatie hoe je je huid het beste verzorgt.

Bekijk de prijzen en abonnementen en BOEK NU JE AFSPRAAK