Contact - Lichaamsverzorging, pedicure, rugpeeling, make-up, gelnagels
27
page-template-default,page,page-id-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

untitled-1

ZenSe Beautylounge: Neem tijd voor jezelf!

TERNAT – Schoonheidsspecialiste Marie-Claire Verdon heeft ondertussen 15 jaar ervaring als zaakvoerster van ZenSe Beautylounge. Marie-Claire: “Ik werk uitsluitend met Babor door mijn overtuiging van de werking van de Duitse producten. De klanten die het reeds gebruiken zijn er in elk geval van overtuigd! De actieve stoffen van Babor werken tot diep in de huid in, daar waar het nodig is. Dit is zeer doeltreffend, vooral tijdens de overgang van winter naar lente. Het uitgebreide gamma van Babor zorgt voor een stralende en jonge huid, inclusief een duidelijke huidverbetering met nieuwe technieken zoals Micro Needling, microdermabrasie en zo veel meer. Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van Babor werd een aantal producten vernieuwd, onder meer HYÖL®, de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid, op basis van zuivere natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot. Momenteel bied ik een promoset van 37 euro in plaats van 41 euro.”

Onlangs is ZenSe Beautylounge verhuisd naar de Statiestraat 99. Marie-Claire: “Het pand is ruimer en gezelliger. ‘Tijd voor jezelf nemen’ is hier belangrijk, kwaliteit is mijn motto en komt in elke verzorging terug. Hou zeker de website in het oog want in april voorzie ik een openingsweekend!” Ook de handen krijgen van Marie-Claire de beste zorgen met Pronails: So polish, een gelnagellak met Vital nailskin die 14 dagen houdbaar is en de eigen nagel beschermt. Nieuw is het parfummerk Les Néréides, een bekend merk uit Parijs met vier elegante geuren. Ontdek ze snel bij ZenSe Beautylounge.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Openingsuren

DagVanTot
Maandag09:0018:00
Dinsdag09:0018:00
Woensdag09:0012:00
Donderdag09:0018:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag09:0012:00
ZondagGesloten

Verzorgingen op afspraak en kan ook na 18u op bepaalde dagen. Voor producten kan u steeds langskomen of een mail sturen om deze voor u klaar te zetten.