Contact - Lichaamsverzorging, pedicure, rugpeeling, make-up, gelnagels
27
page-template-default,page,page-id-27,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Marie-Claire Verdon: Neem tijd voor jezelf!

TERNAT – Skin- en beautycoach met 18  jaar ervaring als zaakvoerster van ZenSe Beautylounge.

Mijn missie is om je de beste verzorging die het beste bij jou past! Individualiteit en persoonlijke aanpak zijn dan ook mijn manier van aanpakken. Iedereen is anders, maar we hebben allemaal 1 lichaam en 1 huid, die ons belangrijkste orgaan is. Daarom is het ook belangrijk om deze te kennen, te koesteren en te verzorgen.

Naast mijn uitgebreid assortiment, leer ik je graag stapsgewijs hoe je dit kan bereiken.  Daarom heb ik vanaf nu ook skin coaching trajecten die we samen kunnen inplannen (vraag naar meer info: info@zense-beautylounge.be)

De verzorgingen gebeuren voornamelijk met Babor die een uitgebreid gamma heeft waardoor ik kan werken op huidverbetering.  Samen met nieuwe technieken zoals Micro Needling, microdermabrasie, en de Mesopeels(fruitszuurpeels) van Mesoesthetic).

Maar ook de Chinese en holystische benadering zijn toegepast in mijn verzorgingen. Lymfestimulatie, drukpunten gelaatsmassage en ontspanningstechnieken helpen de huid om zichzelf te herstellen.

Sinds 2017 is ZenSe Beautylounge verhuisd naar de Statiestraat 99, het pand is vooral cosy en clean tegelijk.

‘Tijd voor jezelf nemen’ is hier belangrijk, kwaliteit is mijn motto en komt in elke verzorging terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Openingsuren

DagVanTot
Maandag09:0018:00
Dinsdag09:0018:00
Woensdag09:0012:00
Donderdag09:0018:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag09:0012:00
ZondagGesloten

Verzorgingen op afspraak en kan ook na 18u op bepaalde dagen. Voor producten kan u steeds langskomen of een mail sturen om deze voor u klaar te zetten.