Time To Glow

Sta even stil bij jezelf om te herladen: Time to Glow

Het zelfhelend vermogen van ons lichaam: glow on the inside to shine on the outside!

Dagelijks hebben we de mogelijkheid opnieuw te beginnen en niet alleen aan de buitenkant. Door een balans vinden tussen een gezonde geest en lichaam, maken we makkelijker de juiste keuzes voor onszelf! 

Het wegvallen van een routine, voor mij mijn werk, voor anderen misschien teveel homework, verliezen we vaker onze controle over onszelf. Dit kan beginnen met kleine signalen, en vaak negeren we die te vaak. Onze hersenen zijn vaak geprogrameerd door ons onderbewuste maar deze kan gereset worden. Met de juiste mindset lukt het ons allemaal!  En vergeet niet, je bent nooit alleen. (dit is iets wat ik zelf ook mogen ervaren, we are all sisters and brothers of this universe).

Neem de tijd om stil te staan, en vooral je lichaam te laten rusten.   De donkere maand februari is de tijd om een mild en zacht detox-plan te vinden die bij je past. Detox kan zijn: minder gsm-gebruik, meer groenten eten, meer beweging, ......kortom iets dat bij je past! Het hoeft niet altijd een sappenkuur zijn, dit kan op latere tijdstip ;). Ook voedingssupplementen kunnen ondersteunend werken om je lichaam te helpen herstellen.

 

Doe het stap-voor-stap. Met een stappenplan en kleine reminders kunnen we gewoontes veranderen......en nu is de tijd om je te beschermen

3 stappen om deze maand te eindigen in alle rust:

  • maak dagelijks een wandeling: begin met een korte wandeling en bouw op; door te bewegen en buiten te komen maakt ons lichaam natuurlijke dopamine aan.
  • verwen jezelf met een gemberthee: deze wortelknol is een bron van vitaminen en mineralen; heeft veel goede eigenschappen die werkt op spijsvertering en bloedsuikerspiegel - lees meer 
  • vul je (gebalanceerde) voeding aan met voedingssupplementen: deze vullen aan waar je lichaam hulp nodig heeft; door de leeftijd en hormonen worden veel vitamines minder efficënt aangemaakt en kan met niet allles uit voeding halen. De Cell Protect Plus supplementen zijn dan ook de perfecte aanvulling voor dit moment (met Vitamine C, astaxanthine uit de groene alg en resveratrol) die de natuurlijke weerstand ondersteunen en beschermen tegen oxidatieve stress.

THE GLOW BOX: deze zijn samengesteld met aandacht voor het seizoen om je innerlijke-en uiterlijke glow terug te vinden of te behouden. Voor de maand februari zal deze in terken van geborgenheid en zuivering! Hierin zullen nieuwe producten te vinden zijn die in het gamma van Zense Beautylounge komen. Glow for the inner beauty.......LOVE YOU ALL.

Bekijk product