Online cadeaubon kopen

Online cadeaubon kopen.

Dankzij de steun van Esthios, mijn online agenda- en kassasysteem, krijgen wij de optie om de online verkoop van cadeaubonnen te promoten.

Zo kunnen jullie op een veilige manier en zonder je te moeten verplaatsen online een cadeaubon kopen EN betalen. Met een simpele muisklik en print heb je een persoonlijke bon die geldig is @zense-beautylounge.  Bij het inruilen krijgen jullie steeds de beste zorgen van zodra het weer toegelaten wordt in veilige omstandigheden. Uiteraard blijf ik nog steeds beschikbaar voor de cadeaubonnen te komen ophalen op afspraak in instituut en maak er een prachtig cadeautje van. 

De cadeaubonnen die nog openstaan en door de lockdown niet ingeruild werden (aankoop vanaf 1/01/2020), worden allemaal met 6 maand verlengd om iedereen de tijd te geven een afspraak te nemen wanneer we weer aan het werk mogen! De online agenda staat nog even uitgeschakeld, maar je kan jezelf al op een wachtlijst zetten. Van zodra er meer duidelijkheid is, neem ik contact op met jullie. Dit kan via mail (info@zense-beautylounge.be) of telefoon (0472339666).  Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, persoonlijke attenties te ontvangen en promoties/acties van de maand.

Nu meer dan ooit hebben we jullie steun nodig, ook het zorgpersoneel, naasten in de bloemetjes zetten, iedereen die nood heeft aan rust! Ik leg jullie graag op een veilige manier in de watten.

Hou jullie veilig en draag zorg van jezelf en elkaar! 

 

Bekijk product