Lockdown 3.0: hernieuw

Lockdown 3.0: jezelf heruitvinden of niet?

Heb jij ook soms het gevoel dat je aan alles twijfelt of er niets lijkt te lukken?

Tijdens lockdown 2.0 heb  ik veel geleerd over mijn innerlijke wereld en nu is het tijd om te vernieuwen met de lente in ons bloed. Je kan alles in twijfel trekken en je kan emoties hebben die je helemaal terug trekken om niet meer vooruit te geraken. Dan moeten we loskoppelen.....even afstand nemen en het gevoel herkennen. Deze gevoelens zijn helemaal ok, en we hebben ze allemaal. Het is echter zo dat ze je niet mogen overheersen of negatief maken.

Dicht bij jezelf komen en luisteren naar je lichaam is het allerbelangrijkste. Zo kwam ik ook terug op een detail die mijn verzorgingen een extra dimensie geven en een aantal van jullie hebben het al mogen beleven. Je hoeft jezelf niet steeds terug uit te vinden, even stil worden en voelen wat voor jou ooit belangrijk was......probeer het, een dagelijkse oefening, maar oh zo vrcuhtbaar. Zo ontdekte ik wat voor mij belangrijk is:

- mijn passie = het kunnen verzorgen en coachen van mijn medemens met hart en ziel; verbinden met elkaar!

- geuren: de kracht van geuren en helende werking op huid zijn magisch! Door deze toevoeging worden mijn Babor behandelingen opgelift tot een ultiem en persoonlijk niveau. Eén druppeltje is al voldoende om een maxi effect te krijgen. Zo kreeg mijn kennis hierover terug een nieuw leven, omdat dit was waar ik ooit mee startte in mijn zorgen. Ik combineer ze graag en leer je hoe je ze zelf kan gebruiken. 

NIEUWIGHEDEN: ORTIGA EN DROPS OF HEAVEN

Ortiga is een Belgische dame die 100% natuurlijke oliën en thee's bij elkaar brengt en verdeel een klein stukje van haar gamma etherische oliën en werk met huissprays en hydrolaten van haar. Neem zeker eens een kijkje op haar website want ze doet dit ook met de grootste zorg en passie, een heerlijke samenwerking die in de toekomst veel moois kan brengen!

Drops of Heaven is een Nederlandse dame die inspireert met aurasprays en edelstene. Een zalige combinatie die inwerkt op je gemoed en chachra's. Indien dit je vreemd klinkt, geen probleem ;-), ik leg je dit graag uit. 

- Voeding en supplementen: het eten van gezonde voeding is belangrijker dan we denken. Ik verdiep me hierin om nog beter te weten hoe we terug in balans kunnen komen en is een dagelijkse must. Je lichaam kennen om je gezond en fit te voelen met de juiste elementen en verzorging is van essentiël belang. En we zijn allemaal uniek en dit maakt het net zo boeiend, open je smaakpapillen en luister naar je maag.

Ik was heel gelukkig om 25 dagen terug aan het werk te zijn......en hopelijk tot snel. Intussen blijven we contact houden via mijn blog :-).

Take care en Vrolijk Pasen

xoxo