Fair Friday-Black Friday: 27/11/20 tot 29/11/20

ZELFLIEFDE! 

Zoals jullie reeds weten is het vanaf morgen Black Friday. Vorig jarig luidde dit bij me als 'Fair Friday' en dit jaar wil ik het ook zo noemen, al is de setting net iets anders! Toen ging er een deel naar Gelukspunt (Facebook) te Ternat. Zij houden zich vooral bezig met het zoeken naar kleine gelukskes in het dagelijkse leven. Zoals genieten van een mooie wandeling, leren welke hobby's of activiteiten je gelukkig maken....... 

Graag wil ik jullie in deze tijden ook motiveren om te genieten van de kleine dingen en elke dag een lichtpuntje te zien.  In alles schuilt iets moois en hoeft niets groots te zijn. In de eerste plaats zijn we steeds bezig om te zorgen dat iemand anders het goed heeft, je gezin, je familie, zorgen dat je werk klaar is, de to-do lijstjes afgevinkt zijn,....Deze zijn nodig want zonder hen zo het ook maar alleen zijn! We hebben immers liefde nodig en geven graag liefde.

Om dit te kunnen doen is de eerste vereiste om veel liefde aan ZICHZELF te geven! We weten het wel allemaal en ikzelf leerde dit nog maar voor mezelf sinds vorig jaar. Zonder onvoorwaardelijke zelfliefde kunnen we die liefde niet schenken aan iemand anders zonder uit balans te komen. Het is geen egoïsisme om eerst goed voor zichzelf te zorgen. Dit is een noodzaak om sterk te staan en je liefde voor anderen te laten stromen.........Zelfzorg kan voor iedereen anders zijn, als het je maar gelukkig maakt!

Daarom wil ik jullie verwennen met Fair Friday = Black Friday- actie van 27/11/20 tot 29/11/20:

- bij elke aankoop vanaf 50€ krijgen jullie 10% en een kortingsbon van 10€ geldig bij het boeken van een gelaatsverzorging na deze lockdown (deze blijft 1 jaar geldig)! 

- bij elke aankoop vananf 100€ krijgen jullie 10%, een kortingsbon van 10€ geldig bij het boeken van een gelaatsverzorging na deze lockdown (deze blijft 1 jaar geldig) EN maken jullie kans op een 'FEEL GOOD VERZORGINGSPAKKET TWV 99€

FAIR FRIDAY VOOR ZELFLIEFDE TE STUMULEREN. Leer genieten van je dagelijkse verzorging en de beloning van een mooie huid. Ik ben er om je te helpen bij het kiezen van de juiste verzorging aangepast aan jouw huid! 

Bestellen kan: telefonisch (0472/33 96 66), mail (info@zens-beautylounge.be) of via social media (Instagram of Facebook). Ophalen kan enkel op afspraak of je pakketje wordt aan huid geleverd.