Bescherm en verzorg jezelf in de zomer: PROTECT CELLULAR DOCTOR BABOR - Zense Beautylounge
15975
post-template-default,single,single-post,postid-15975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Bescherm en verzorg jezelf in de zomer: PROTECT CELLULAR DOCTOR BABOR

ZONNECRèME: HOE TE GEBRUIKEN EN WAAROM?

Waarom?

Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-stralen tijdens de zomerdagen omdat de zon veel hoger staat dan in de winter. Daardoor schijnt ze op de middag intenser en meer kans om de huid te beschadigen.

Hoe te gebruiken?

Op zomerdagen breng je de zonnecrème onder je dagcrème (is op oliebasis) aan voor optimale protectie!

Op vakantie gebruik je best een hydraterende serum (is op waterbasis) bv. hydrocellular infusion Dr. Babor, moinsterizing serum Skinovage, of afhankelijk van  huidtype een aangepast serum ONDER je zonnecrème!  Tijdens je vakantie breng je op regelmatige tijdstippen de zonnecrème terug aan…….omdat we meer zweten of een plons nemen in het zwembad.

Wist je dat een SPF30 een bescherming geeft van 3x 10minuten en een SPF50 geeft een bescherming van 5x 10minuten. Het is een fabeltje dat je met een factor 50 niet bruint!!!!!! Je beschermt je huid en maakt hierdoor op een gezonde manier tannines (zorgen voor je bruine kleur) aan.

‘s Avonds is het noodzakelijk om je huid goed te reinigen en te hydrateren met de After-sun ampullen of serum met crème. Dit om de huid soepel en gevoed te houden!

Het gamma van de PROTECT CELLULAR-serie heeft specifieke gezichtszonnecrèmes en een aparte BODY protection SPF50. Om je dag af te sluiten na een heerlijk, verfrissende douche gebruik dan de DE-STRESS & REPAIR LOTION die de huid instant verkoelt en BONUS (echt waar!!!!) is dat ze de bruine kleur versnelt (door monnikspeperextract).

360° SKIN PROTECTION

MEER DAN EEN ZONNEBRANDCREME

De nieuwe DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR-serie is een krachtige verzorging die meer te bieden heeft dan de crème-achtige parasol! Dit product biedt een 360 graden bescherming tegen Photo-Aging, Pollution-Aging, en Inflamm-Aging en zijn allemaal vrij van geurstoffen.

FULL LIGHT PROTECTION: – Tegen UVA- en UVB-straling met oceaanvriendelijke filters!

– Tegen Bleu Light en IR-straling met extract van zonnebloemscheuten & tannine

– Tegen DNA-beschadiging met senne extracten dat actief word zodra UV-stralen het DNA aanvallen.

CITY & ANTI-OX PROTECTION:

– Tegen smog en luchtverontreinigende stoffen met biosachariden die werken als een beschermend schild

– Tegen vrije radicalen met UV-geactiveerde vitamine E en C

Ontdek het gamma op de website en vraag zeker naar bijkomende informatie: BABOR E-SHOP ZENSE BEAUTYLOUNGE

ZOEKTERM: PROTECT CELLULAR

ACTIE: BIJ AANKOOP VAN 3 ZONNEPRODUCTEN ( gezichtszonnecrème, body protect en de-stresslotion) GRATIS GENTLE PEELING

Ik wens je een fijne zomer toe, geniet van alle kleine dingen en van elkaar!

TAKE CARE