5 TIPS OM JE TIJDSGEVOEL EN VERZORGING AAN TE HOUDEN IN CORONA-TIJD - Zense Beautylounge
15913
post-template-default,single,single-post,postid-15913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

5 TIPS OM JE TIJDSGEVOEL EN VERZORGING AAN TE HOUDEN IN CORONA-TIJD

Heb je ook soms het gevoel dat je niet weet met wat eerst te beginnen en dat je sommige rituelen overslaat?

Verzorging en rituelen vormen een houvast in deze toch wel bijzondere tijden.

Geloof me, ik heb er in het begin van deze Corona-tijd ook laten aan vangen, niet zozeer op dagelijkse verzorging maar wel geen make-up en aangepaste kledij te dragen!

Je kan verschillende redenen zoeken voor jezelf om je niet op te maken, in je jogging of homewaer te blijven en zo beginnen te werken. Bedenk dat je dan op halve kracht werkt…..begrijp me niet verkeerd, je hoeft jezelf niet op te maken om naar een galabal te gaan, maar een minimum aan verzorging en kledij waar aantrekken waar je je goed in voelt doet wonderen! 🙂


Daarom 5 tips die je helpen om jezelf te boosten:

  • Ontwaak minstens een half uur vroeger dan je huisgenoten; zo heb je de tijd om even me-time te hebben en rustig wakker te worden. Als je alleen bent ook, zo begin je je dag rustig.
  • Spreek tegen jezelf een affirmatie (een positieve gedachte): ik ben gelukkig en ontspannen! Bedenk er zeker eentje voor jezelf en wat voor jou goed voelt voor jou.
  • Je dagelijkse verzorging: reinigen en dagcrème. Neem wat extra tijd om je huid te masseren zo ontspannen ook je spieren. https://be.babor.com/content/application/database/video/product/e/59630/BE/nl/video.mp4
  • Geef je ogen een extra sparkle met wat illuminating concealer en mascara: the natural look with big effect!                              Gewoon omdat het kan :).
  • Wees mild voor jezelf en het is ok om een trager ritme te hebben, geen schuldgevoel alleen een groter gevoel van zelfzorg. En door de langere periode je dit gevoel ook blijven houden. Zelfzorg = zelfliefde = tijd nemen om je te verzorgen.

Wil je graag wat meer begeleiding hierbij, wil ik je heel graag helpen……neem gerust contact via mail (info@zense-beautylounge.be). We kunnen samen bellen of live chatten en zo zien we elkaar nog eens.

Het is nooit te laat om een gewoonte te veranderen, dus GO lieve dames!

Mis jullie xxx

#weareinthistogether #loveyourself #selfcare